Calamars au vin (via Gourmande in Osaka)

Last year…

Calamars au vin  Wine calamari. Des petits calamars, un oignon rouge, de l'ail, un peu de gingembre, un piment…quelques heures, du vin rouge, des raisins secs. Du temps. Le fourneau s'arrete. Une nuit passe. Rechauffer. Saler, poivrer. Small calamari, a red onion, garlic, ginger, chili pepper, red wine, raisins, salt, pepper… simmered hours. Servi avec de legumes sautes a l'huile d'olive et ail : "patate", chou chinois et haricots edamame. Le riz est cuit ave … Read More

via Gourmande in Osaka

One thought on “Calamars au vin (via Gourmande in Osaka)

  1. Pingback: La mer. French sea dishes ( compilation) « GOURMANDE in OSAKA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s