These sweet pumpkin pies are all over the web, so I ended up craving for one. I have never eaten an American pumpkin pie, so I have no idea about the taste and texture, and I’m not sure I’d love it. So I was idealizing my pie as a crunchy and nutty cup, filled with fruity kabocha and overflowing light fluffy cream…
Crust : oat and white sesame, a little sugar. It’s prebaked.
Filling : Cream cheese, (veg) cream, sugar and spices with pasted freshly kabocha. It’s 90% kabocha.
Baked.
Creamed.
Cut.
Devored.
Manière intéressante de la faire. Moi non plus je n’en ai jamais mangé, mais depuis que j’en ai vu que j’aime faire des plat saisonniers…
Ce que je vois le plus souvent, c’est une espèce de crème/flan au potiron qu’on cuit ensuite au four.
Pour ma part, je préfère essayer de faire un pumpkin curd !
Jusqu’à maintenant, pas satisfaite de la texture ! (peut-être ue je n’aime juste pas en fait ^^’)
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