Matcha and mango

GOURMANDE in OSAKA

Matcha, the powdered green tea for ceremony and fresh mango… I had to try it.

Verrine style : a layer of mango and lemon juice. A layer of cream (tofu, banana, vanilla, lemon).

A roof of matcha.

That was good, but not my favorite combination of tastes.

Pour mes lecteurs francophones… s’ils existent :
Si vous vous interessez au the japonais ou au the en general, ce blog est tres interessant. Ce jeune Francais a suivi la formation de “sommelier en the japonais”. Il explique tres bien, et ses infos sont verifiees, ce qui est rare. Bon, je ne suis pas la police du the, j’ai juste lu une centaine d’ouvrages sur le sujet et je me suis un peu baladee dans les vallons de theiers. Je trouve que dans ce qui est publie en francais sur internet ou sur papier, on lit des betises monumentales presentees comme des verites…

View original post 50 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s